Számítógép szervíz 12. kerület házhoz

Számítógép szervíz 12. kerület házhoz

Számítógép szervíz 12. kerület

Gondja van számítógépével, laptopjával? Számítógép szervíz 12. kerület házhoz

Nem működik megfelelően, de nem szeretné bevinni egy szervizbe, hogy hetekig gép nélkül maradjon?

Lassú? Nem indul? Hibás működést tapasztal? Hívjon megyünk! Otthonában, irodájában javítunk XII. kerület, házhoz.

Számítógép szerviz 12. kerület házhoz megyünk.

Gondja van számítógépével, laptopjával? 🥵
Nem működik megfelelően, de nem szeretné bevinni egy szervizbe, hogy hetekig gép nélkül maradjon?

Hívjon számítógép szerelőt házhoz XII. kerület, Hegyvidék👍, aki otthonában, irodájában hárítja el a felmerülő hibákat.
👉Hívjon:0620-265-75-30👈

Számítógép szervíz 12. kerület

Házhoz kiszálló számítógép szerviz 12. kerület.
Lassú a gép? Akadoznak a programok? Új operációs rendszer telepítése gondot okoz? Bővíteni szeretné a gépét? Nem megy valamelyik program?
Nem kapcsol be? Nem indul el a Windows? Vírusos? Lefagy? Nincs kép? Lassú? Eltört? Melegszik? Hangos? Nem tölt? Hamar lemerül? Nem csatlakozik az internetre?
HÍVJON HÁZHOZ MEGYÜNK!

Számítógép szervíz 12. kerület

Laptop szervíz 12. kerület – Pc szerviz 12. kerület- számítógép szervíz 12. kerület, XII. kerület, Hegyvidék, ingyenes kiszállással házhoz megyünk.

Nem indul a számítógépe-laptopja? Hibás működést tapasztal? Lassú?

Hívja szervizünket, mondja el a hibajelenséget, kérjen időpontot, és szervizes kollégánk otthonába, irodájába érkezik a megbeszélt időpontban.

Házhoz kijáró oc szerviz 12. kerületben

Nem kapcsol be a számítógép? Működés közben megáll, újraindul? Nem működik az internet? Akadoznak a programjai? Furcsa hibaüzeneteket kap?
Számítógépe teljesen lelassult? 
Router, wifi beállítási problémákba ütközik, Kevés a memória, melegszik a számítógép, nem tud filmeket zenéket lejátszani ?
Teljesen ellepik a reklámok a számítógépét? Nem tud már internethez kapcsolódni?
Laptop szervíz 12. kerület – Pc szerviz 12. kerület – számítógép szervíz 12. kerület, ingyenes kiszállással házhoz megyünk.

 
Vírusok, kémprogramok felderítése, törlése.
Zavaró reklámablakok eltávolítása.
Operációs rendszerek, és egyéb programok telepítése
Számítógépének szoftveres hibaelhárítása a helyszínen.
Lelassult számítógép karbantartása, teljesítmény növelése.
Számítógép lassulások megszüntetése. Sebességoptimalizálás.
Nem indul a számítógépe? Lefagyott, nem induló PC-k újra használhatóvá tétele.
ADSL, WIFI, internet elérését szeretné megosztani? Internet kapcsolat beállítása.
Router konfigurálás, beállítás, csere.
Merevlemez, optikai, CPU, RAM, egyéb eszközök cseréje helyszínen.

számítógép szervíz 12. kerület

Pc javítás XII. kerület, Pc javítás XII. kerület otthonában,Pc szerelés XII. kerület, pc szerelés XII. kerület otthonában, pc szerviz XII. kerület, pc szerviz XII. kerület otthonában, pc szervizelés XII. kerület, pc szervizelés XII. kerület otthonában, számítógép javítás XII. kerület, számítógép javítás XII. kerület otthonában, számítógép szerelés XII. kerület, számítógép szerelés XII. kerület otthonában, számítógép szerviz XII. kerület, számítógép szerviz XII. kerület otthonában, számítógép szervizelés XII. kerület, számítógép szervizelés XII. kerület otthonában, laptop szerviz XII. kerület, laptop javítás XII. kerület, laptop üzembe helyezés XII. kerület, notebook szervíz XII. kerület, notebook javítás XII. kerület, notebook szerelő XII. kerület, számítógép szervíz 12. kerület

Nézzük hogyan is működik egy kijáró szerviz:

A legfontosabb, hogy telefonos megkeresés esetén minél részletesebb hibaleírást kapjuk (nem kell számítástechnikai szakszavakkal), mivel nekünk is fel kell készülnünk a javítás jellegéből adódó problémák elhárítására a helyszínen.
(Gondolok ilyenkor arra, hogy olyan alkatrészeket vigyünk ki a helyszínre, amivel meg tudjuk oldani a problémát, mivel beláthatja mindenki, hogy egy kijáró szervizesnél nem lehet mindig ott egy számítástechnikai üzlet árukészlete.)

Ha beadjuk gépünket egy szervizbe, akkor nem tudjuk nyomon követni a javítási folyamatot, nem kérhetünk menet közben apró beállításokat, finomhangolásokat.
Sok olyan szoftveres hibajelenség van, amit érdemesebb az ügyféllel együtt elhárítani, mert ő tudja pontosan mire van neki szüksége és lehet, hogy egy szervizbe leadott gép éppen nem produkálja azt a hibát.
Legfőbb előnye a helyszíni javításnak a hibaelhárítás gyorsasága, nem vesz több napot igénybe a javítás, azonnali megoldást lehet találni a hibák 90%-ban helyszínen is.
Internet, router, levelezés beállítása, finomhangolása csak helyszínen oldható meg a leghatékonyabban.
A javítás eredményéről azonnal meg lehet győződni, a gép felgyorsítása szembeötlő!
Sokszor van olyan, hogy egy hibajelenségnek (pl. lassulás, lassú internetelérés,fagyás, leállás, újraindulás) nem csak egy okozója van a gépben hanem kettő vagy akár három is. Ezeket a helyszínen mind át lehet tekinteni és az esetek 90%-ban meg is lehet oldani.

számítógép szervíz 12. kerület

Ügyfeleink véleménye házhoz kijáró szervizünkről:

 • Laptop javítás háznál lévő szolgáltatásukat vettem igénybe, nagyon meg voltam elégedve az eredménnyel, kapott a laptopom egy új SSD-t, olyan gyors lett a gépem rá sem ismertem. Köszönöm nektek, mindenkinek ajánlani fogok titeket. (Translated by Google) I used their laptop repair service at home, I was very pleased with the result, got my laptop a new SSD, my computer got so fast I didn't even realize it. Thank you, I will recommend you to everyone.

 • Péter Lehocki
  Péter Lehocki
  2022-03-25
  Google

  Pc szerviz házhoz Budapesten, mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Precízen felgyorsították számítógépeinket, laptopjainkat fejlesztették, most már mindenki tud otthon tanulni, dolgozni, ami ebben a világban elengedhetetlen. Köszönjük, mindig titeket hívunk, ha baj van. (Translated by Google) Pc service house in Budapest, I can only recommend them to everyone. We have precisely accelerated our computers, developed our laptops, now everyone can study and work at home, which is essential in this world. Thank you, we will always call you if there is a problem.

 • Noémi Mester
  Noémi Mester
  2022-01-20
  Google

  Legjobb házhoz kijáró szerviz számomra, már évek óta őket hívom asztali számítógépemhez, és laptopjainkhoz. Több alkalommal nagy segítség volt számomra a hozzáértésük, profizmusuk, gyorsaságuk. (Translated by Google) Best home service for me, I have been calling them for my desktop and laptop for years. On many occasions their expertise, professionalism, and speed have been a great help to me.

 • erzsi Z. Nagy
  erzsi Z. Nagy
  2021-12-02
  Google

  Profik és segítőkészek (Translated by Google) Professionals and helpful

 • pál árvai
  pál árvai
  2022-01-12
  Google

  Laptop szerviz házhoz szolgáltatásukat vettük igénybe, telefonon gyorsan tudtunk időpontot egyeztetni, pontosan érkeztek. Profin végezték a munkájukat, lelassult laptopomat, zökkenőmentesen a helyszínen megjavították. Jobb lett mint újkorában. Mindenkinek csak ajánlani tudok őket! (Translated by Google) we use their laptop service and meal service, we were able to quickly make an appointment by phone, they came from exactly. Professionally doing their job, my laptop has slowed, smoothly repaired on the spot. It becomes better than new. I can recommend them to everyone!

Számítógép szerelőjük házhoz jön Budapest 12. kerületében?

Igen, hétköznap 08.00-18.00 között hívja a 0620-265-75-30 telefonszámot, egyeztessen egy időpontot, és szervizesünk házhoz megy.

Lassú a számítógépem, laptopom, fel tudják gyorsítani?

Igen, hétköznap 08.00-18.00 között hívja a 0620-265-75-30 telefonszámot, egyeztessen egy időpontot, és szervizesünk házhoz megy.

Asus laptop szerviz Budapest 12. kerület, Acer laptop szerviz Budapest 12. kerület, Dell laptop szerviz Budapest 12. kerület, Lenovo laptop szerviz Budapest 12. kerület, HP laptop szerviz Budapest 12. kerület

Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

számítógép karbantartás otthon, számítógépszerelés, laptopszerelés, nem jön be a windows, windows 10 nem indul el , windows 10 nem tölt be, windows 10 indítási hiba, windows 10 bekapcsolási hiba, nem indul a windows, nem bootol a Windows, nem indul újra a számítógép, miért indul újra magától a számítógép windows 10, számítógép spontán újraindul, számítógép újraindul bekapcsoláskor, újraindul a gép játék közben, játék közben kikapcsol a gép, lefagy a pc

számítógép kikapcsol, sípol a számítógép bekapcsoláskor, számítógép hibák, laptop hibák, számítógép hirtelen leállása, laptop váratlanul kikapcsol, nem kapcsol be a laptop, dell laptop nem kapcsol be, asus laptop nem kapcsol be, lenovo laptop nem kapcsol be, toshiba laptop nem kapcsol be, samsung laptop nem kapcsol be, acer laptop nem kapcsol be,

msi laptop nem kapcsol be, mit csináljak ha nem kapcsol be a laptopom, lenovo thinkpad nem kapcsol be, dell inspiron nem kapcsol be, nem kapcsol be a laptop monitor, laptop képernyő elsötétül. Bekapcsolom a laptopot és nincs kép, laptop bekapcsolás után fehér képernyő, fekete képernyő egérmutatóval, fekete képernyő a laptopon, nem jön be a kép a laptopon, laptop kijelző csíkozódik,

Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

laptop kijelző vízszintes csík, laptop képernyő hiba, zavaró hírdetések, hogy lehet kikapcsolni a hirdetéseket, hirdetések letiltása facebookon, hogyan tüntethetem el a reklámokat, kevés a hely a c meghajtón win7, folyamatosan csökken a hely a merevlemezen, hely felszabadítása a merevlemezen, felesleges fájlok törlése win 10, mi foglalja a helyet a gépen, mi foglalja a helyet a c meghajtón, eltűnt a hely a merevlemezről,

windows 7 túl sok helyet foglal, win 10 túl nagy, nem tudom újratelepíteni a windowst, windows 10 telepítés nem indul, windows 10 usb telepítő nem indul, nem tudok usb ről bootolni, asus laptop nem bootol, nem akar bootolni a gépem, ssd nem bootol, ssd nem látszik, ssd nem látszik a sajátgépben, winchester nem látható, dvd meghajtó nem látszik, windows 10 nem látja a partíciót, windows 10 meghajtó javítása, Laptop kijelző vibrál, feketén villogó képernyő,

Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

laptop képernyő elsötétül, asus laptop lassú, lassú laptop gyorsítása, lassú számítógép javítása, laptop lassú indulás, lassú a net a laptopon, lassú laptop gyorsítása, laptop teljesítmény növelése, laptop felújítás, asus laptop felújítás, dell laptop felújítás, acer laptop felújítás, lenovo laptop felújítás, toshiba laptop felújítás,