Pc szervíz 2. kerület

Hívjon Pc szervíz 2. kerület házhoz megyünk.

Házhoz megyünk Pc szervíz 2. kerület. PC szervizszámítógépszerviz – 2. kerület. Otthonában PC szerviz 2. kerületszámítógépszerviz 2. kerület. Gyors kiszállással valamint helyszíni javítással állunk a rendelkezésére magánszemélyeknek és céges ügyfeleknek. | +3620/265-75-30 | 2. kerület laptop javítás | Laptop szerviz 2. kerület házhoz| Hagyományos asztali számítógépek és laptopok javításával és helyszíni beüzemeléssel egybekötött beszerzésével foglalkozunk.

HÁZHOZ KIJÁRÓ SZÁMÍTÓGÉP-LAPTOP JAVÍTÁSI szolgáltatásunk FOLYAMATOSAN ÜZEMEL!


Hívja szervizünket, mondja el a hibajelenséget, kérjen időpontot, és szervizes kollégánk otthonába, irodájába érkezik a megbeszélt időpontban:


[su_service title=”Házhoz kijáró szervizszolgáltatás 2. kerület” icon_color=”#e1a420″]Helyszíni számítógép-laptop javítási szolgáltatásunkat cégek, irodák, magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik. [/su_service]


Pc szervíz 2. kerület

Pc szervíz 2. kerület


Pc szervíz 2. kerület házhoz megyünk!
Miben tudunk önnek segíteni?

 Otthonába vagy irodájába érkezve, bármilyen informatikai problémáját megoldjuk. Asztali számítógépek, laptopok és hálózatok javítása és karbantartása.

 A legtöbb esetben már helyszínen javítható a szoftveres és hardveres hibák nagy része, így pár órán belül újra használhatja számítógépét.

 Amennyiben a helyszínen nem javítható hibával találkozunk, akkor beszállítjuk szervizünkbe laptopját-számítógépét és szervizes körülmények között folytatódik a javítás, ezáltal eredményesebb lesz a javítás💻

Az Ön igényeinek megfelelő új számítógép vagy laptop beszerzése, üzembe helyezése.

📞 +3620-265-75-30


[su_spacer]

MIKOR ÉRHET EL MINKET?

Kijáró szervizünket hívhatja:
08.00-20.00-óráig
Szervizünk: 
H-P: 10.00-18.00-ig tart nyitva


[su_gmap address=”Budapest 2. kerület” zoom=”11″ title=”Számítógép szervíz házhoz Budapest 2. kerület”]


Laptop szerelőnk az Ön otthonában, különféle hibajelenségek, problémák elhárításában tud segítséget nyújtani:

 • Vírusirtás, vírusírtó telepítés, tűzfal beállítás (számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Laptop lassulások megszüntetése.
 • Mozilla firefox, Google chrome hibák elhárítása.(számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Skype hang és képhibák megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Facebook hibáinak a megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Videólejátszás akadozásának, lefagyásának a megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Hanghibák megoldása.(számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Nem induló operációs rendszer hibáinak az elhárítása. (számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Operációs rendszer cseréje (XP-Windows 7-WIN 8, WIN10) (számítógépen, laptopon egyaránt)
 • Programok telepítése, beállítása.
 • Nem induló számítógépek, laptopok hibáinak a kiszűrése, szervizelése.
 • Internetbeállítás, router konfigurálás, wifi titkosítás.
 • Levelezőrendszer beállítás, e-mail kliensek hibáinak a kiszűrése.

[su_spacer]

Nem találja a listában az Ön hibáját, hívja szerelőnket, mondja el a saját szavaival a hibát segítünk!


Laptop vírusírtás?

Ne a vírusok uralják számítógépét.

Vírusirtás. Mindenféle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, és felszereljük egy védelmi programmal, hogy számítógépe védve legyen.


Laptop javítás Otthonában?

Nem megy valamelyik program vagy hibás működést tapasztal?

Kijavítjuk a fontos rendszer fájlokat vagy szükség esetén újratelepítjük rendszerét, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk amik lassítják a számítógépét.


Lassú a laptopja?

Miért lassult le a laptopom? Mitől lassulhatott be a gépem?

Hívjon minket mi otthonában, irodájában kiderítjük. 


Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?


Ssd beépítés vagy hdd csere akár memória bővítés. Házhoz megyünk Pc szervíz 2. kerület. Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

ssd beépítés vagy hdd csere akár memória bővítés, kevés a hely a laptopon vagy kevés a hely a számítógépen. Pc frissítés itthon ha nem műkodik a laptopom,. Rendszer beállítás háznál mert Kikapcsol a laptopom vagy Nem kapcsol be, Nem indul a gép, Lassú számítógép, Laptop szoftveres javítás, Lassu pc, Laptop szerviz hazhoz, Nem ad képet pc, Nem ad képet számítógép, Nem ad képet laptop és Nem ad képet, PC bővítés, laptop bővítés, számítógép bővítés, Internet beállítás, Laptop javitas itthon.

Nem jönnek be a levelek lehet hogy a router beállítással van probléma? Internet beállítás háznál. Nem indul a számítógép és nem indul a laptop se. Nem tölt be a rendszer vagy újraindul a laptop. Újraindul a számítógép nem tudom mit csináljak. Levelezőrendszerem beállítására lenne szükségem majd a nyomtató beállítása is fontos lenne. Facebook nem működik és nem tudok semmit megnézni se. Gmail nem működik és ezért nem töltődik be semmi. internet nem működik. Valamiért hangos a számítógépem és hangos a laptop is. Vírusos a számítógépem tudnak vírusirtást vagy vírusmentesítés csinálni háznál? Lefagyó laptop probléma megoldása otthonában is. Lefagyó számítógép karbantartása és javítása akár otthonában. Laptop karbantartás és számítógép karbantartás ingyenes kiszállással Budapesten. Pc karbantartás vagy laptop karbantartásákár otthonában.

Windows 10 indítási hiba vagy windows 10 bekapcsolási hiba? Házhoz megyünk Pc szervíz 2. kerület. Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

Számítógép karbantartás otthon vagy számítógépszerelés kiszállással akár laptopszerelés. Nem jön be a windows és windows 10 nem indul el. Windows 10 nem tölt be vagy windows 10 indítási hiba? windows 10 bekapcsolási hiba, nem indul a windows, nem bootol a Windows, nem indul újra a számítógép, miért indul újra magától a számítógép windows 10, gépem spontán újraindul vagy a számítógép újraindul bekapcsoláskor mit tehetek? Újraindul a gép játék közben sokszor játék közben kikapcsol a gép.

Számítógép kikapcsol vagy sípol a számítógép bekapcsoláskor.Otthonában megoldható számítógép hibák vagy laptop hibák megoldása, akár mai kiszállással. Pc hirtelen leállása vagy laptop váratlanul kikapcsol miért teszi? Nem kapcsol be a laptop vagy dell laptop nem kapcsol be vagy asus laptop nem kapcsol be vagy lenovo laptop nem kapcsol be vagy toshiba laptop nem kapcsol be akár samsung laptop nem kapcsol be és acer laptop nem kapcsol be talán msi laptop nem kapcsol be.

Mit csináljak ha nem kapcsol be a laptopom el tudnak jönni megnézni és akár a helyszínen megjavítani? lenovo thinkpad nem kapcsol be vagy dell inspiron nem kapcsol be akár nem kapcsol be a laptop monitor. Laptop képernyő elsötétül nem tudok semmit csinálni. Bekapcsolom a laptopot és nincs kép vagy laptop bekapcsolás után fehér képernyő talán fekete képernyő egérmutatóval. Fekete képernyő a laptopon és nem jön be a kép a laptopon de a laptop kijelző csíkozódik.

Hely felszabadítása a merevlemezen és a felesleges fájlok törlése win 10 alatt. Házhoz megyünk Pc szervíz 2. kerület. Milyen hibajelenségekkel kerestek meg minket ügyfeleink?

Miért van a laptop kijelzőn vízszintes csík és ez laptop képernyő hibára utal? Zavaró hírdetések, hogy lehet kikapcsolni a hirdetéseket és a hirdetések letiltása facebookon lehetséges? Hogyan tüntethetem el a reklámokat mert kevés a hely a c meghajtón. Win7 alatt folyamatosan csökken a hely a merevlemezen és a hely felszabadítása a merevlemezen lehetséges? Felesleges fájlok törlése win 10 alatt ki tudja mi foglalja a helyet a gépen? Mi foglalja a helyet a c meghajtón mert eltűnt a hely a merevlemezről.

windows 7 túl sok helyet foglal, win 10 túl nagy, nem tudom újratelepíteni a windowst, windows 10 telepítés nem indul, windows 10 usb telepítő nem indul, nem tudok usb ről bootolni, asus laptop nem bootol, nem akar bootolni a gépem, ssd nem bootol, ssd nem látszik, ssd nem látszik a sajátgépben, winchester nem látható, dvd meghajtó nem látszik, windows 10 nem látja a partíciót, windows 10 meghajtó javítása, Laptop kijelző vibrál, feketén villogó képernyő,

Laptop teljesítmény növelése

laptop képernyő elsötétül, asus laptop lassú, lassú laptop gyorsítása, lassú számítógép javítása, laptop lassú indulás, lassú a net a laptopon, lassú laptop gyorsítása, laptop teljesítmény növelése, laptop felújítás, asus laptop felújítás, dell laptop felújítás


Ezek is érdekesek lehetnek: